onsdag 2 september 2009

Hållbarhets konferens

Konferens med Blekinge tekniska högskola
Idag är ett lärargäng från Blekinge tekniska högskola här. Det undervisar i hållbarhet - sustainability- och de är bl.a engagerade i att utveckla produkter som gynnar miljö och ett hållbart levnadsätt. Så vilken plats kan då vara bättre att förlägga sin konferens på än i Mundekulla. De uppskattar redan Mundekulla jättemycket och skulle vilja ta hit alla sina elever med.
Flera av dem kommer från andra länder
och jag pratade idag med en man från Brasilien som engagerar sig i att utveckla produkter som gynnar bevarandet av regnskogen som tex att ta tillvara örter från regnskogen som kan användas till mediciner... Visst händer det positiva saker i världen... det märker man när man vistas på en plats som Mundekulla och träffar så många engagerade och positiva människor.

Fullmåne och kvinnocirkelutbildning
och på fredag är det fullmåne och det ser ut som det är det redan idag. Då ska min utbildning i att leda kvinnocirklar starta.. Kul !

Inga kommentarer:

Välkommen till Mundekullabloggen

Vi skriver om hur det är att bo och verka på en kursgård, mitt i Småland. Läs mer om våra evenemang och välkommen! hälsar, Anne och Peter Elmberg


http://www.mundekulla.se/