söndag 25 juli 2010

Sommaren ... så mycket fint har hänt i Mundekulla

Sommardagarna har bara rusat förbi, med allt det som hör sommaren till - skinande sol, svalkande dopp och fina möten med nya och gamla vänner. I förrgår började regnet att ösa ner, vilket var väl behövligt, men påminde om att det kan bli ruskigt och kyligt också. Det hann glömmas bort i solen som outtröttligt skinit över oss under den gångna månaden.
Den var med oss när vi sjöng och dansade på midsommar, den värmde när kvinnor från när och fjärran träffades på Kvinnofestivalen, den gjorde så att svetten rann under Anne Grundels kurs i frigörande dans och den gav oss fantastiska stunder under veckan på Circle Way Camp. Under förra helgen, då Sustainability Conference gick av stapeln, tog den en liten paus och lät några regndroppar falla. Och igår avslutades Annes kreativa kurs för kvinnor - Skapa och måla ditt liv, där solen välkomnade gästerna men beslutade sig sen för att ta en siesta några dagar igen, medan inspirationen och kreativiteten flödade.
Det är skönt att stanna upp såhär och njuta av regnet, rusket och tekoppen och komma ihåg de ljusa dagarna som varit. Någon har tryckt på paus i filmen och man hinner ikapp lite.
Imorgon är det dags för Sång och gång, med nya äventyr och nya upplevelser. Och om solen fortfarande vill gömma sig så kommer alla härliga människor garanterat att lysa upp Mundekulla istället.
Midsommarfirande i Mundekulla

Cirkel i gräset under kvinnofestivalen

Barnen uppträder på Circle Way Camp
Alla deltagarna på Sustainability Conference

Inga kommentarer:

Välkommen till Mundekullabloggen

Vi skriver om hur det är att bo och verka på en kursgård, mitt i Småland. Läs mer om våra evenemang och välkommen! hälsar, Anne och Peter Elmberg


http://www.mundekulla.se/