onsdag 8 april 2009

Mats är på besök



Nu har Mats varit här och hälsat på några dagar. Mats är en skön lirare om man nu ska använda hans språk och vi har mycket roligt och skrattar mycket när han är här. Syftet var att han skulle hyra in sig här för att ta det lugnt tror jag.... samt även arbeta med egna projekt. Peter brukar dock vara bra på att få andra att hjälpa till så Mats har haft fullt upp här med att handla, göra frukost, diska m.m. samt att de två har ockuperat köket där de sitter och tittar på .. gissa vad ?


Jo en liten boll som rullar runt i gräset..... tänk att det kan vara så fascinerande och tänk att Peter med kan luras med av detta. Har ni kvinnor märkt att ibland när vi ska prata med männen så är de någon annanstans, som i ett annat universum. Men när det kommer till den här lilla bollen så kan de följa den och vara totalt fokuserade och närvarande i timtal. Kanske vi kvinnor skulle skaffa oss en liten boll och dribbla runt med den i vardagsrummet för att få lite mer uppmärksamhet.

Inga kommentarer:

Välkommen till Mundekullabloggen

Vi skriver om hur det är att bo och verka på en kursgård, mitt i Småland. Läs mer om våra evenemang och välkommen! hälsar, Anne och Peter Elmberg


http://www.mundekulla.se/