torsdag 29 oktober 2009

Vi är nominerade till Leva Bättre-priset

Vi är nominerade till Leva Bättre-priset!
Idag har två tidningar varit här och fotat och intervjuat och en tidning har ringt oss. Den sistnämnda tidningen ringde på grund av att vi bli blivit nominerade till Leva Bättre-priset. Det brukar inte vara så här mycket tidningar här men visst har de skrivits en hel del om oss de senaste åren.


Här är en bild som en tidning i bygden tog idag...
Leva Bättre-priset 2009 ÅRETS MEDVETNA VAL företagsfilosofi/produkt /organisation/initiativ som gör skillnad, gör världen bättre, nominerade:
Så här lyder motiveringen
"Alla företag kan göra något för att bli mer miljövänliga, men det inspirerar att se någon som går hela vägen i sin vision av helhetstänkande med hållbar och ekologisk verksamhet i alla led.

Därför nominerar vi: Mundekulla kursgård, där ägarna Anne och Peter Elmberg förenar miljötänkande, byggnadsvård, musik, möten och kreativitet. Mundekulla har etablerat sig som retreat- och kursgård och har i år också för första gången arrangerat en konferens om hållbart ledarskap.

Så nu ska vi upp till Stockholm på Leva-Galan den 6 november... kul och lite spännande.. Vill du vara med gå in på tidningen Levas hemsida. www.leva.nu

Inga kommentarer:

Välkommen till Mundekullabloggen

Vi skriver om hur det är att bo och verka på en kursgård, mitt i Småland. Läs mer om våra evenemang och välkommen! hälsar, Anne och Peter Elmberg


http://www.mundekulla.se/