torsdag 27 maj 2010

MundekullaFORUM - Medvetet ledarskap

Vi har just avslutat ett mycket fint event
i Mundekulla som blev mycket lyckat. En mängd spännande människor deltog både som åhörare och som medverkande. Spännande samtal i grupper mellan varje föredrag så att de som var närvarande hann smälta det som hade tagits upp och fundera på hur de kunde applicera det i sitt eget liv.

Tänk att så många spännande människor kommer till Mundekulla!!
Sven Hagströmer t.ex från Draknästet som trots både affärsmässigt stora utmaningar och inställda flyg ändå lyckades komma ner hit och visade sig vara en mysig person med mycket vardagsklokhet och goda råd när det gäller ledarskap m.m.... Vackra Ebba Lindsö som jag inte kände till så mycket innan men som gjort en djup förändring i sitt liv och som uttryckte att framgång är att lyssna till sig själv och gå sin egen unika väg i livet. Vilket hon också har gjort.Stefan Krook från GodEl var syfte är att ge avskastning till välgörande ändamål.


Sven Hagströmer, Ebba Lindsö och Stefan Krook i panelsamtal.


och så publiken.. sammanlagt ca 60 personer

Trine Grönlund pratade om vikten av att Pausa
som hon hade upptäckt kan ge så mycket mer än vi tror i form av helt nya idéer och möjligheter och som hon tillämpar regelbundet i sitt liv och uppmuntrade oss andra till. VD på Ikea AB Thomas Carlsson som jag hörde så mycket gott om men tyvärr inte var med och lyssnade till men som har ett så fint engagemang i sitt sätt att arbeta. Vår fina granne som visade oss Natural Horsemanship utomhus med sin häst... och kunde synliggöra det som även Thomas Karlsson hade pratat om när det gäller partnersamverkan istället för en tydlig ledarroll. Samt fler som jag inte lyssnade till... Mia Törnblom kom inte på grund av en djup personlig händelse som inträffat precis, men ersattes av Trine Grönlund vars föredrag var mycket uppskattat.


Pernilla visar oss Natural Horsemanship

Underbart att kunna sitta ute i solen och lyssna och njuta

"They don't care how much you know
until they know how much you care"

Pernilla om relationen till hästen vilket kan appliceras lika bra på relationen till medarbetare.

Peter var ju med hela tiden och kan berätta mer
.. så här skrev han lite kort:
Vi har just avlutat en fantastiskt konferens kring "Medvetet leadrskap". Otroliga föreläsare från näringlisvet och det blir tydligare för mig att skillnanden mellan det alternativa och traditionella inte är så stor Det finns så mycket mer som förenar såsom viljan att använda sin kreativitet för något större än sig själv!

Inga kommentarer:

Välkommen till Mundekullabloggen

Vi skriver om hur det är att bo och verka på en kursgård, mitt i Småland. Läs mer om våra evenemang och välkommen! hälsar, Anne och Peter Elmberg


http://www.mundekulla.se/